Sandra Velvet směs na výrobu litých hmot s červenou barvou (0,5 kg) /D_5215
Detailní popis produktu
Velkou předností použití Sandry VELVET je jednoduchá příprava korpusu. Díky své specifické barvě se hodí pro výrobky amerického stylu „Red Velvet“. Možné je její samostatné použití s pouhým dozdobením povrchu, jako je tomu například u výrobků typu „Cupcakes“ neboli košíčků. Roládové pláty ze Sandry VELVET jsou pružné a ohebné. Korpusy z této hmoty jsou šťavnaté, mají kompaktní a hladký povrch. Složení: cukr, pšeničná mouka, sušená vejce, kypřicí látka (E450, E500), kakao, barvivo (E120, E172), sůl, aroma Dortový korpus Velvet: 500 g Sandra Velvetu, 325 g vody, 90 g oleje Velvet pláty: 500 g Sandra Velvetu, 267,5 g vody, 90 g oleje, 80 g vaječného tekutého obsahu Velvet sušenky: 500 g Sandra Velvetu, 180 g másla, 100 g čokoládových dropsů, 50 g cukru Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1621 kJ/388 kcal, tuky 4,6 g (z toho nasycené 1,4 g), sacharidy 76,5 g (z toho cukry 47,4 g), vláknina 1,7 g, bílkoviny 9,5 g, sůl 1,1 gBuďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář