Jedlý tisk na přání z vlastní foto nebo obrázku Tisk na jedlý papír
Detailní popis produktu
Jak dále postupovat v objednávce?
- Zde si objednejte.
- V poznámce nákupního košíku zadejte a specifikujte své požadavky.
- Papír tiskneme běžně na průměr jaký si vyberete.
- Obrázek vám vytiskneme a pošleme dle zvolené dopravy.
PO ODESLÁNÍ A ZAPLACENÍ OBJEDNÁVKY, ZAŠLETE NA EMAIL FOTOGRAFIE K TISKU, JAKO PŘEDMĚT EMAILU UVEĎTE: ČÍSLO OBJEDNÁVKY. email pro zaslání foto: eshop@cukrareni.cz
*Obrázky zasílejte nejlépe ve formátu JPG nebo PNG v co největším rozlišení.
Co můžete očekávat?
- Kvalitní tisk na hladký značkový jedlý papír MODECOR z Itálie.
- Obrázek je vytištěn na list, který je možné následně stříhat jako běžný papír, nebo řezat výsuvným nožíkem.
- Trvanlivost tisku je nejméně 12 měsíců.
- Rychlé dodání domů již do druhého pracovního dne při objednávce do 12:00 hod (neplatí pro balíky českou poštou).
- Vždy používejte náš gel na jedlý papír a to jak pro jeho přilepení k dortu, tak i pro finální potření jedlého papíru.
Upozornění
- Velké - celoplošné tisky, nemusí být v rámci zachování kvality tisku celoplošné, kolem formátu A4 a A3 může být slabý bílý okraj a to z důvodu zachování vysoké kvality a pevnosti tisku, nedochází následně ke kroucení listu.
Návod na použití jedlého papíru:
jedlý papír je možno položit přímo na povrch dortíku. Ideální podklad je potahovací hmota - fondán, čokoláda nebo marcipán. Při pokládání na krémový povrch je nutné terč potřít gelem na jedlý papír (želatinou za studena).
Pro větší efekt doporučujeme vždy rozetřít gel i na tištěnou část (roztírejte cukrářským nožem – při opakovaném přetírání štětcem si můžete rozmazat barvy!) – získáte lesklý a hluboký povrch – a zároveň zabráníte navlhnutí terče.
Jedlý papír nesmí přijít do kontaktu s vlhkými částmi dortu – tedy např. s marmeládou, šlehačkou, ovocem atd.
Složení jedlých papírů Modecor :
kukuřičný škrob, bramborový škrob, E1414, E171, sojový lecitin E330
Barviva: E100, E120, E133, E153.
Může obsahovat nepatrné stopy: obilovin obsahující lepek a výrobky z nich, mléko a výrobky z nich, soju a výrobky z nich, siřičitan.
Návod na použití DECORLISTU:
List je možno položit přímo na povrch dortíku.
Ideální podklad?
Lze jej použít na všechny druhy povrchů, jako marcipán, čokoláda, fondán, i na čerstvou šlehačku nebo máslový krém. U vlhčejších povrchů doporučujeme testovat aplikaci před větší produkcí.
Jak mám odstranit podkladový arch z cukrového papíru?
Nepoužívejte nůž nebo jakékoli jiné řezací předměty pro odloupnutí podkladového archu. V případě, že podkladový papír nejde odstranit snadno pomocí rukou, umístěte papír na dobu asi 10 sekund do mrazáku.
Jak aplikovat na dort?
K přilepení vanilkového listu (decorlistu) doporučujeme použít gel na jedlý papír. Povrch gelem potřít můžete, není to ale nutné. Gel je nutné nanést rovnoměrně, při nerovnoměrném vlhnutí má vanilkový list (decorlist) tendenci se kroutit a vlnit.
Decorlist sloupněte z folie (jestliže se nechce odlepit, nechte jej chvíli mimo uzavírací sáček na vzduchu). Potřete velmi tenkou vrstvou gelu na spodní části obrázku, kde byla právě sloupnuta nosná fólie. Tato vrstva slouží k přilepení papíru na výrobek a současně k oddělení decorlistu od velmi vlhkých částí (hodně vlhké krémy apod.). Nalepte list na moučník Nyní můžete, ale nemusíte potřít list velmi tenkou vrstvou jedlého gelu. Tato vrstva slouží k dodání lesku a chrání před stykem s kapalinou.
Gel na jedlý papír roztírejte opatrně stěrkou tak aby nedošlo k poškození listu (protržení, poškrábání) a aby nevznikaly na listu loužičky gelu. Nezkušeným doporučujeme vrchní stranu nechat bez úprav.
Trvanlivost:
Trvanlivost je až 12 měsíců, jelikož však tisk časem vysychá a tím křehne doporučujeme spotřebovat nejdéle 1-2 týdny po zakoupení.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.