Jedlý papír 80. LÉTA vyberte si jedlý papír nebo fondán

Hledáte jedlý papír na dort v krásných sytých barvách? Jste na správném místě. Náš jedlý papír vyniká vysokou kvalitou. Chcete to nejlepší? Zvolte FONDÁNOVÝ DECORLIST! Ten Vám garantuje extra syté barvy, vysoké rozlišení v kvalitě fototisku a snadnou práci s obrázkem na dort.

Pro další informace rolujte prosím níže na této stránce.

● velikost
● materiál
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
● GEL na jedlý papír?
● EXTRA NAVÍC, JEDLÝ PAPÍR NA CUPCAKES?
102 Kč / Ks 154 Kč / Ks 141 Kč / Ks 141 Kč / Ks 141 Kč / Ks 141 Kč / Ks 102 Kč / Ks 154 Kč / Ks 102 Kč / Ks 154 Kč / Ks 102 Kč / Ks 154 Kč / Ks 102 Kč / Ks 154 Kč / Ks 102 Kč / Ks 154 Kč / Ks 102 Kč / Ks 154 Kč / Ks 102 Kč / Ks 154 Kč / Ks 102 Kč / Ks 154 Kč / Ks 102 Kč / Ks 154 Kč / Ks 154 Kč / Ks 102 Kč / Ks 154 Kč / Ks od 102 Kč / Ks
Dostupnost: ODESÍLÁME IHNED ODESÍLÁME IHNED ODESÍLÁME IHNED ODESÍLÁME IHNED ODESÍLÁME IHNED ODESÍLÁME IHNED ODESÍLÁME IHNED ODESÍLÁME IHNED ODESÍLÁME IHNED ODESÍLÁME IHNED ODESÍLÁME IHNED ODESÍLÁME IHNED ODESÍLÁME IHNED ODESÍLÁME IHNED ODESÍLÁME IHNED ODESÍLÁME IHNED ODESÍLÁME IHNED ODESÍLÁME IHNED ODESÍLÁME IHNED ODESÍLÁME IHNED ODESÍLÁME IHNED ODESÍLÁME IHNED ODESÍLÁME IHNED ODESÍLÁME IHNED ODESÍLÁME IHNED ODESÍLÁME IHNED ODESÍLÁME IHNED Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
14.11.2024 14.11.2024 14.11.2024 14.11.2024 14.11.2024 14.11.2024 14.11.2024 14.11.2024 14.11.2024 14.11.2024 14.11.2024 14.11.2024 14.11.2024 14.11.2024 14.11.2024 14.11.2024 14.11.2024 14.11.2024 14.11.2024 14.11.2024 14.11.2024 14.11.2024 14.11.2024 14.11.2024 14.11.2024 14.11.2024 14.11.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: DO16632/PR/JED2 DO16632/PR/FON DO16632/JED/PR2 DO16632/JED/PR DO16632/PR/JED DO16632/JED/PR8 DO16632/JED/PR11 DO16632/FON/PR8 DO16632/JED/PR10 DO16632/FON/PR7 DO16632/JED/PR9 DO16632/FON/PR6 DO16632/JED/PR5 DO16632/FON/PR3 DO16632/JED/PR4 DO16632/FON/PR2 DO16632/JED/PR3 DO16632/FON/PR DO16632/JED/6CM DO16632/FON/6CM DO16632/JED/3 DO16632/FON/3 DO16632/JED/4 DO16632/FON/4 DO16632/FON/PR4 DO16632/JED/PR7 DO16632/FON/PR5 Zvolte variantu
Jedlý papír 80. LÉTA vyberte si jedlý papír nebo fondán

Detailní popis produktu

Jedlé obrázky na dort

  • Zvolte VELIKOST - Berte prosím v potaz, že rozměry tisku na jedlý papír jsou orientační s tolerancí +- 5%. Vyberte si velikost jedlých papírů na dort, přesně podle vašich potřeb.
  • Zvolte PODKLAD - asi nejvíce důležitý činitel kvality obrázku. Jedlý papír používáme extra silný, moc se nekroutí, ale výsledný tisk je při srovnání s fondánovým decorlistem světlejší a méně ostrý. Na přilepení jedlého papíru potřebujete tzv. gel na jedlý papír. Naopak náš fondánový decorlist má vyšší možnou kvality tisku, syté barvy, tisk je ostrý a podklad je sněhově bílý. Obrázky na dort vyrobené na decorlist, jsou ve vysoké fotokvalitě.
  • Kolečka na CUPCAKES - svůj dort můžete dozdobit kolečky o průměru cca 5 cm ve stejném motivu, jako bude hlavní jedlý papír na dort. Cupcakes kolečka jsou vhodná, jak již název napovídá, také pro dekorování sladkých muffinků a cupcakes. Jejich využití najdete i na sušenky a perníky. Hodí se také na linecké těsto. Je jen na Vás, jak s dekorací naložíte.
  • Gel na jedlý papír - zde si zvolte, jestli chcete k tisku přibalit gel pro přilepení jedlého papíru. Jedlý papír vždy doporučujeme lepit i potírat gelem na jedlý papír.

Jaké jsou reálné rozměry dortových obrázků?

Všeobecně platí, že velikost kruhu je přesná dle zvoleného zadání a nedochází k odchylce. (max. +- 2mm)

Hranaté tisky dodáváme v rozměrech: A4 - 27x20 cm, A5 - 21x15 cm, A3 - 55x28 cm (s odchylkou +- 5%.)

Upozorňujeme, že především fondánový decorlist, má při výrobě značná omezení a nedovedeme využít celou plochu listu A4. Od kraje, ke kraji. Jedlý papír, ani decorlist na dort, není možné tisknout bezokrajově.

Co a kdy můžete očekávat?

  • Prémivou kvalitu na silný jedlý papír nebo prémiový fondánový list na dort.
  • Obrázek je vytištěn na list, který je nutné následně stříhat, a to jako běžný papír, v omezené míře ohýbat, nebo řezat skalpelem. Pro vyřezávání je možné použít i klasický ostrý nožík - tzv. výsuvný lámací nožík.
  • Je-li to výrobně možné, snažíme se prostor kolem obrázku doplnit další dekorací. Toto však bez garance. Například fondánový list,, nemůžeme využít pro tisk celý, jelikož výrobní proces potisku to neumožní.
  • Trvanlivost jedlého papíru i fondánového decorlistu je nejméně 6 měsíců.
  • Obrázky na dort expedujeme od pondělí do čtvrtka. Dopolední objednávky odesíláme vždy tentýž den.

Na co si dát pozor?

  • Vždy používejte náš gel na jedlý papír a to jak pro jeho přilepení k dortu, tak i pro finální potření jedlého papíru. Lze použít také pro připevnění fondánových decorlistů.

 

Návod na použití jedlý papír:

Jedlý papír je možno položit přímo na povrch dortíku. Ideální podklad je potahovací hmota - fondán, čokoláda nebo marcipán. Při pokládání na krémový povrch je nutné terč potřít gelem na jedlý papír (želatinou za studena).

Pro větší efekt doporučujeme vždy rozetřít gel i na tištěnou část (roztírejte cukrářským nožem – při opakovaném přetírání štětcem si můžete rozmazat barvy!) – získáte lesklý a hluboký povrch – a zároveň zabráníte navlhnutí terče.

Jedlý papír nesmí přijít do kontaktu s vlhkými částmi dortu – tedy např. s marmeládou, šlehačkou, ovocem atd.

Složení jedlých papírů :

Bramborový škrob, obilný škrob, aroma, smáčedlo: E422, voda, emulgátor: E432, E433, sojový lecitin, antioxidant: E300. Konzervační prostředek: E202, regulátor kyselosti: E330.

Barviva: E100, E120, E133, E153.

Může obsahovat nepatrné stopy: obilovin obsahující lepek a výrobky z nich, mléko a výrobky z nich, soju a výrobky z nich, siřičitan. Papír je však vyroben jako bezlepkový.

Výživové hodnoty na 100g výrobku: energie 1504 kJ/ 354 kcal; tuky 0 g ( z toho nasycené mastné kyseliny 0 g); sacharidy 87,2 g (z toho cukry 0,6 g); bílkoviny 0 g; sůl 0,03 g

Trvanlivost:

6 až 24 měsíců při splnění podmínek skladování.

Skladování: při běžné pokojové teplotě, mimo záření slunce v dodaném obalu. 

Návod na použití DECORLIST - fondánový list:

List je možno položit přímo na povrch dortíku. Nepotřebujete Decorgel (gel na jedlý papír).

Ideální podklad? 

Lze jej použít na všechny druhy povrchů, jako marcipán, čokoláda, fondán, i na čerstvou šlehačku*, nebo máslový krém. U vlhčejších povrchů, doporučujeme testovat aplikaci před větší produkcí.

*pouze za předpokladu, že aplikujete obrázek max. hodinu před oslavou.

Jak mám odstranit podkladový arch z cukrového papíru? 

Nepoužívejte nůž nebo jakékoli jiné řezací předměty pro odloupnutí podkladového archu. V případě, že podkladový papír nejde odstranit snadno pomocí rukou, umístěte papír na dobu asi 10 sekund do mrazáku.

Jak aplikovat na dort fondánový list? 

K přilepení sladkého listu (decorlistu), není třeba použít gel na jedlý papír. Povrch gelem potřít můžete, není to ale nutné.

Decorlist sloupněte z folie (jestliže se nechce odlepit, nechte jej chvíli mimo uzavírací sáček na vzduchu). Nalepte list na moučník. Nyní můžete, ale nemusíte potřít list velmi tenkou vrstvou jedlého gelu. Tato vrstva slouží k dodání lesku.

Gel na jedlý papír roztírejte opatrně, stěrkou tak aby nedošlo k poškození listu (protržení, poškrábání) a aby nevznikaly na listu loužičky gelu. Nezkušeným doporučujeme vrchní stranu nechat bez úprav.

Složení decorlistu:

Modifikovaný škrob E1422, náhradní sladidlo E420, rostlinný tuk, glycerol E422, emulgátor  E471, stabilizátor E407, E486, aroma, kyselina citrónová E330, konzervant E202, náhradní sladidlo E955

Barviva: E100, E120, E133, E153.

Může obsahovat nepatrné stopy: obilovin obsahující lepek a výrobky z nich, mléko a výrobky z nich, soju a výrobky z nich, siřičitan.

Výživové hodnoty na 100g výrobku: energie 1557 kJ/ 348 kcal; tuky 0 g ( z toho nasycené mastné kyseliny 0 g); sacharidy 86,7 g (z toho cukry 14 g); bílkoviny 0,1 g; sůl 0,07 g

Trvanlivost:

12 až 24 měsíců, jelikož však tisk časem vysychá a tím křehne, doporučujeme spotřebovat nejpozději za 1-2 měsíce po zakoupení.

Skladování: při běžné pokojové teplotě, mimo záření slunce v dodaném obalu.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: