Dr. Oetker Solamyl bez lepku (200 g) /D_DO0021
Detailní popis produktu
Jemný bramborový škrob bezlepkový Solamyl Dr. Oetker je tradičním výrobkem a najde opravdu mnohostranné užití: můžete jej použít ke zjemnění koláčů a moučníků, k zahušťování ovocných šťáv i na přípravu asijské kuchyně. Zjemnění těsta: Pro zjemnění piškotového těsta můžeme nahradit až 1/3 hmotnosti mouky škrobem Solamyl. Zahuštění omáčky: Pro zahuštění omáčky přidáme na 700 ml tekutiny asi 50 g škrobu Solamyl rozmíchaného v 50 ml vody a necháme asi 3 minuty povařit. Složení: bramborový škrob Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1355 kJ/319 kcal, tuky 0,2 g (z toho nasycené 0,1 g), sacharidy 79 g (z toho cukry 0,5 g), bílkoviny 0,1 g, sůl 0 gBuďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář