Detailní popis produktu
Použití: Pro pekařskou a cukrářskou výrobu k polévání, k výrobě fondánové náplně a krému. Fondán za stálého míchání plynule zahříváme v duplikátoru, nebo ve vodní lázni na teplotu 40°C. Na 1 kg fondánu použijeme asi 40 ml vody anebo cukerného roztoku. Teplota při úpravě fondánu by neměla přesáhnout 40°C, při vyšší teplotě dochází k nežádoucímu poškození mikrokrystalické struktury fondánu a ke zhoršení jeho kvality. Barva čistě bílá. Skladujte na čistém, suchém místě bez jiných pachů. Chraňte před přímým sluncem. Teplota skladování 20°C max 25°C. Chraňte před mrazem. Optimální vlhkost vzduchu 50 - 60%, max 70%. Složení: cukr, glukózový sirup, voda. Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1515 kJ/356 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 89 g (z toho cukry 81 g), bílkoviny 0 g, sůl 0 gBuďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář